Friflygning den 1 september 2024

På söndagen den 1/9 samlades ett antal fågelentusiaster för ännu en friflygning i Frölunda. Denna gång närvarade 6 st fåglar, 13 vuxna och 1 barn. Amazoner i lite olika former dominerade rejält denna gång, Polly, Koki, Goja, Goijja och Jacko var alla på plats för att demonstrera sin flygförmåga men även för att kunna hitta på lite bus och hyss. Dessutom var aran Bella också på plats som verkligen älskar att flyga runt och sitta på axeln hos olika människor och kolla in läget, typ.


Folke hade ordnat med kaffe och fika som passade fint medans våra papegojor antingen flög runt, sällskapade med varann eller hittade på bus antingen själva eller med varann. Koki var i sedvanlig ordning lite överladdad i början men lugnade ner sig efter ett tag, Bella var på ett riktigt bra ”landa på axeln”-humör och det rådde en allmänt trevlig stämning fåglarna emellan. Vi hade också besök av en ny medlem i föreningen; Hope, som lovade att återkomma framöver med någon fågel framöver då hon har olika arter hemma.


Efter knappt två timmar valde vi att bryta upp och bege oss hemåt fyllda av roliga intryck från våra underbara flygkompisar.

Vid tangentbordet,
Christer Borgström